معرفی و انواع گل داوودی

گل داوودی یکی از انواع گل های زینتی و زیبا می باشد که نام علمی آن Chrysanthemum است و جز راسته کاسنیان است. در واقع رویش اصلی این گل به آسیا و شمال شرقی اروپا مربوط

می باشد. اما خیلی ها زادگاه اصلی گل داوودی را ژاپن یا چین می نامند. شاید جالب باشد که بدانید به دلیل سمی بودن گل داوودی از آن برای فراری دادن خرگوش ها استفاده می شود که

می توان آنرا یکی از خواص گل داوودی نامید. در این مقاله انواع گل داوودی و روش پرورش و نگهداری گل داوودی را برای شما توضیح می دهیم.گل داوودی از گیاهان یک ساله و چند ساله علفی گلخانه ای است و جزء خانواده کومپوزیته می باشد که بزرگترین خانواده گیاهان گلدار است و از گل های ویژه ای است که هم در فضای آزاد و در در گلخانه رشد و نمو پیدا می کند. انواع مختلف این گل را در حاشیه باغ ها، گل خانه ها و آپارتمان ها پرورش می دهند

 انواع گل داوودی


گل آرایی مراسمات خود را به ما بسپارید

به طور گلی گل داوودی به دو دسته :فرم استاندارد و فرم خوشه ای تقسیم می شود.

طبقه بندی از لحاظ شکل

از لحاظ شکل گل آذین هم این گل به دسته های زیر تقسیم می شود:

گل آذین کم پر

گل آذین آنمونی

گل آذین منگوله ای

گل آذین تزئینی

نوع گل درشت

 

 

در این بین گل های زیاد دیگر هم وجود دارد که جز گونه های گل داوودی است به طور کلی نزدیک به دویست گونه گل داوودی وجود دارد. گل های شعاعی لوله ای را یکی دیگر از گونه های آن است که خود به چهار فرم زیر وجود دارد:

عنکبوتی

فوجی

پرمانند

قاشقی

زمان گلدهی گل داوودی

این گل به طور کلی چند ساله است و بسته به نوع آن زمان گلدهی متفاوتی دارد برخی از گل های داوودی گلدهی روز کوتاه دارند. اما اغلب گلدهی گل داوودی را پاییز و زمستان می دانند.

داودی ها از نظر زمان گلدهی سه دسته اند:

پیش رس ← از مرداد تا اواسط مهر گل می دهد.

میان رس ← اواسط مهر تا اواسط آبان.

دیر رس ← پس از اواسط آبان.

موارد مورد نیاز برای رشد و پرورش گل داوودی

دما

این گل نیاز به دمای بین ۱۸ تا ۲۳ درجه در روز دارد و زمان دمای شب آن باید بین ۱۶ تا ۱۸ درجه سانتیگراد باشد.

نور مورد نیاز برای رشد گل داوودی باید متوسط باشد اما طوری هم نباشد که گل داوودی در جلوی نور مستقیم آفتاب قرار گیرد .ا لبته با توجه به گلدهی برخی از انواع گل داوودی متناسب با نور آن می توانید برای دیر انداختن زمان گلدهی گل آنرا در محیط تاریک بگذارید.

سعی کنید خاک گل داوودی مرطوب باشد اما طوری آبیاری نکنید که باعث زردی برگ های گل شود.

خاک مناسب برای رشد این گل از خاک باغچه ، خاک جنگلی است که در آن کود دامی هم ریخته می شود.

روش کاشت و تکثیر گل داوودی

برای اینکار می توانید با خرید بذر گل داوودی یا قلمه کردن ساقه آن به پرورش گل روی بیاورید. اما توجه داشته باشید که این قسمت انتهای ساقه را برای قلمه زدن و تکثیر گل انتخاب کنید.

شاید سوالی که برای شما پیش بیاید بحث جوانه گیری گل است. برای اینکه گل به فرم استاندارد باشد نیاز است که جوانه های گل جانبی را بچینید اما برای پرورش گل به شکل خوشه ای نیازی به جوانه زنی نیست.

عوارض و مشکلات پرور گل داوودی

دراز بودن ساقه ها نشان از کمبود نور کافی است.

وجود تار عنکبوت در سطح زیرین برگ ها گل هم نشان از وجود کنه قرمز است که بهتر است با پارچه خیس آنها را تمیز کنید.

اگر هوا مرطوب باشد باعث زرد شدن برگ ها می شود.

دلیل باز نشدن غنچه گل هم تشنه بودن گل است پس حتما به آن آب به اندازه کافی بدهید.

اگر اقدام به خرید گل داوودی یا کشت آن در پاییز می کنید باید به شما بگوییم که به دلیل وجود سرما گل نمی دهد. و گلدهی آن به سال بعد می افتد.

 این گل زیبا را می‌توانید از فروشگاه اینترنتی نازی گل خریداری کنیداگر قصد کاشت این گل را دارید و می‌خواهید بذر آن را بخرید، کافی است با ما تماس بگیرید.

نتیجه گیری:

گل داوودی یکی از گیاهان زینتی است که طرفداران زیادی دارد که این گل در هر کشور نماد خاصی دارد و می‌توان آن را در فضای باز و باغچه کاشت. گیاه داوودی دارای انواع و رنگ‌های مختلفی است و بومی آسیا است. این گل دارای خواص درمانی بسیاری است اما مضراتی نیز دارد.

 

دیدگاه کاربران

ارسال یک دیدگاه

هیچ یک از اطلاعات وارد شده به جز نام شما منتشر نخواهند شد شده اند.

عملیات انجام شد